Alpha-cursus
Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om online nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is de Alpha-cursus iets voor jou!
Wat zijn de onderwerpen
Tijdens de sessies komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Hoe leidt God ons?
Tijdens de Alphacursus trek je samen op met een groep van maximaal 15 verschillende mensen, die opgesplitst wordt in kleinere gespreksgroepjes. Ook hier is alle ruimte voor eigen vragen en ideeën.
Wanneer start Alpha in de Bron
De Alpha cursus in de Bron wordt aangeboden op maandagavond. De eerste avond is op maandag 6 september om 19.30 uur.  Deze cursus duurt tot 17 januari 2022 met in totaal 15 sessies, waarvan er 3 in het weekend van 11 en 12 december plaatsvinden. De avonden duren tot 21.30 uur.
Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van Alpha in de Bron, alleen voor het weekend wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan aan via alpha@debroneindhoven.nl.