Alpha
Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is Alpha  iets voor jou!
Wat zijn de onderwerpen
Tijdens de sessies komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe? Hoe zit het met de kerk? Hoe leidt God ons?
Tijdens de Alphacursus trek je samen op met een groep, die opgesplitst wordt in kleinere gespreksgroepjes. Er is alle ruimte voor eigen vragen en ideeën.
Wanneer start Alpha cursus
De Alpha cursus geven we dit voorjaar in samenwerking met het leger des Heils in de Pisanostraat 47a in Eindhoven. De eerste avond is op woensdag 20 april en start om 18.00 uur met een maaltijd. Deze cursus duurt tot de zomervakantie met in totaal 15 sessies, waarvan er 3 in het weekend van 17 en 18 juni plaatsvinden. De avonden duren tot 21.15 uur.
Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze cursus. Een vrijwillige bijdrage mag natuurlijk altijd gegeven worden.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan aan via alpha@debroneindhoven.nl.