Jij bent één van de zevenmiljard mensen op deze aarde. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar toch weet God wie jij bent en Hij wil jou graag een gelukkig leven geven door geloof en vertrouwen in Hem. In de Bijbel lees je dat God zegt:

“Ik ken de gedachten die ik over jou heb in mijn hart. Het zijn gedachten van vrede en niet van kwaad, om jou toekomst en hoop te geven. Als je Mij aanroept en tot Mij bidt zal Ik naar je luisteren. Je zult Mij zoeken en vinden, wanneer je naar Mij zult vragen met heel je hart. Ik zal door jou gevonden worden!” (Jeremia 29:11-14)

En … “naar de Here, uw God, zoeken en u zult Hem vinden, als u Hem met heel uw hart en met heel uw ziel zoekt”. (Deut.4:29)

Ons hart is het centrum van onze liefde, onze emotie. Onze ziel is onze identiteit, wie we zijn. Daarmee ga je op zoek naar God. Eerlijk en oprecht. En God belooft dat je Hem zult vinden. Waarom? Omdat jij het waard bent! Daarom is één van Zijn uitspraken:

“Zoek Mij en leef”. (Amos 5:4)

Dat leven geeft Jezus, Gods Zoon, aan jou als je bij Hem komt. Jezus is Gods cadeau voor jou. Hij brengt je bij God. Jezus, Gods Zoon, heeft het zo verteld:

“God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen (dus ook jij!) die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft”. (Johannes 3:16)

Daarover lees je meer op www.Godscadeauvoorjou.nu.

———————————————————————————————————————————————————————-

 

Zondag 10:00-11:30 uur
Elburglaan 51, Eindhoven
Email: info@debroneindhoven.nl