U bent welkom om de dienst te bezoeken.

De dienst is ook online te volgen via

https://kerkdienstgemist.nl/stations/1733-De-Bron-Eindhoven

 

 

 

Vieringen op zondag

De Heer Jezus Christus heeft ons beloofd: “Waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben ik in hun midden.”
Je leest dat in de Bijbel in Mattheus 18:20.

Elke zondag geven wij gehoor aan Zijn uitnodiging door vieringen (wij noemen ze diensten) te houden, waar Jezus Christus centraal staat.

De dienst begint om 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur. Daarna drinken we een kopje koffie.

Bronkids

Kinderen van 0-12 zijn welkom bij de Bronkids

Kinderen vinden we belangrijk in onze gemeente. Ze zijn welkom tijdens de eredienst waar we met jong en oud gezamenlijk God grootmaken en welkom in hun eigen Bronkidsgroep waar ze met leeftijdsgenootjes optrekken en veel kunnen leren. Wat een kind op jonge leeftijd leert uit Gods woord vergeet het de rest van zijn leven niet meer.

– 0 tot 4 jaar
Voor de Eekhoorntjes (0-2.5) en Aapjes (2.5-4) is er tijdens de dienst opvang op de eerste verdieping in de ruimtes van kinderdagverblijf de Groene Boomhut. We willen graag Gods liefde zichtbaar maken door tijd en aandacht aan hen te geven in een veilige omgeving. Er is veel gelegenheid om te spelen. Tijdens de dienst is er een tafelmomentje waar we gezellig samen het fruit of brood eten dat de kinderen zelf meegenomen hebben. De aapjes krijgen daarnaast een programma aangeboden dat gebaseerd is op de lessenreeks van De Parel.

– 4 tot 12 jaar
Alle basisschoolkinderen zijn van harte welkom bij de Bronkidsgroepen de Vlinders, Herten, Arenden en Leeuwen. Kijkt u in de centrale hal even op het overzicht waar de juiste groep voor uw kind is.

Tijdens de Bronkids zijn we op een ontspannen, interactieve manier met de Bijbel bezig. In de Bijbel staan gebeurtenissen waardoor God tot ons spreekt en waarvan wij kunnen leren. Binnen alle groepen werken we vanuit het lesmateriaal van De Parel. Deze methode biedt volop mogelijkheden voor een afwisselend programma. De nadruk ligt op het begrijpen en leren toepassen van de lessen die ze leren uit de Bijbel. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk dat de kinderen op een vriendschappelijke manier leren omgaan met elkaar en hebben we aandacht voor wat er zich in de leefwereld van de kinderen afspeelt. De kinderen genieten zichtbaar en wij als leiding ook. Dus… kom eens langs.[/column]