De Bron wil een open kerk zijn die met beide benen in de maatschappij staat, maar ook naar mensen, dichtbij en veraf, wil kijken zoals Jezus naar mensen kijkt.

Open voor iedereen. We willen graag dat de Bron een ontmoetingsplaats is voor iedereen. Daarom staat de deur een aantal keren per week open voor een kop koffie, een goed gesprek of een gezamenlijke maaltijd. Nieuwsgierig? Kijk maar eens bij bij onze ‘activiteiten’.

Een hart voor jongeren Jongeren gaan ons aan het hart. Daarom zijn wij samen met andere kerken in Eindhoven actief betrokken bij het Jongerencentrum Pitstop.http://www.pitstop.nl/. en http://crowns.nl/.

Oog voor christelijke boeken en muziek. Zoek je een bijbel of een kinderbijbel, uitleg over de bijbel of een onderwerp dat je bezighoudt? Houd je van eigentijdse christelijke muziek? Loop dan eens binnen bij christelijke boekhandel De Fakkel. Op Schootsestraat 69 in Eindhoven staat de koffie klaar. Ook is er altijd iemand aanwezig met een luisterend oor. http://www.fakkel.nl/.

Evangelisatie op consumentenbeurzen. Is de boodschap van Jezus onwaar, saai of achterhaald? Wij geloven van niet. Daarom ondersteunen wij het werk van de Bijbelstand op beurzen in Nederland. http://www.bijbelstand.nl/.

Daklozen en vluchtelingen. Daklozen en vluchtelingen, waar kunnen zij aankloppen? Steeds meer mensen raken in de problemen en zijn op de straat aangewezen. Wij helpen ze graag door ze vriendelijk te ontvangen, praktisch hulp te geven en wanneer mogelijk op te vangen.

Zending. De wereld houdt niet op bij Eindhoven of bij de grens van Nederland. Wij voelen ons betrokken bij de zendelingen die vanuit de Bron vertrokken zijn naar Albanië, Macedonië, Peru en Centraal-Azië, om daar van de liefde van Jezus te vertellen en die te laten zien in praktische projecten.