Wij zijn familie van der Maas. Samen wonen
en werken we sinds 2014 in Cambodja. We
houden van de Heer Jezus en hebben passie
voor Zijn kerk. We willen graag helpen de
lokale kerk te groeien. We geloven dat de grote opdracht met name een oproep tot discipelschap is. Samen achter Jezus aan.

Samen met Alongsiders International zetten we ons in om lokale kerken te helpen met discipelschap. Het is prachtig om te zien hoe de visie steeds verder werkelijkheid wordt en hoe er nu in meer dan 15 landen in de derde wereld Alongsiders zijn. Binnen Alongsiders zijn wij verantwoordelijk voor de bouw van een kampterrein Shalom Valley in Kep, een plek waar Alongsiders jeugd- en kinderkampen organiseert. Naast Alongsiders is ook ieder ander welkom en bieden we een plek waar mensen Gods ‘Shalom kunnen ontdekken.

Onze focus ligt op Alongsiders en Shalom Valley, maar daarnaast zetten we ons ook in voor de kinderen bij ons in de buurt. We ontmoeten hen elke week op zondag voor de kids-club. Op dinsdagavond hebben we samen een Bijbelstudie met jeugd en ontdekken we wat de Bijbel ons wil zeggen. Zowel de kids-club als de Bijbelstudie mogen we samen met een klein aantal lokale gelovigen doen. Het is een voorrecht om schouder aan schouder op te trekken. Onze kinderen Joy, Micha en Amy krijgen thuis onderwijs van Talitha (en op dit moment van juf Jessica).

Wat we verder ‘doen’ is lastig met een schaartje te knippen omdat een groot deel van het leven zich gewoon afspeelt over een bakje

koffie, een gesprekje met de buren, een brood delen met dat gezin iets verderop wat het nodig heeft of samen bidden met iemand die het moeilijk heeft. We willen Jezus laten zien in de gewone dingen van het leven: woord & daad.

We zijn ontzettend dankbaar met jullie trouwe betrokkenheid en gebeden!

Samen voor Gods Koninkrijk…

<< Ga terug naar "Even voorstellen"