In 2014 zijn we als gezin naar Cambodja gegaan met het verlangen & de roeping omdaar werk voor de Heer te mogen doen. Een prachtige én intensieve tijd. Samen met Alongsiders hebben we daar het kampterrein “Shalom Valley” mogen bouwen: dat móet je zien, scan de QR.

Sinds 2020 zijn we terug in Nederland en zetten we het werk voor de Heer hier door. We wonen en leven in Almere, maar werken door heel Nederland (en Europa).

Alongsiders

Alongsiders is een beweging die we tijdens onze tijd in Cambodja hebben leren kennen. Een beweging die Christen-jongeren uitnodigt & uitdaagt om naast een ‘jongere broer/zus’ te gaan lopen, en hem/haar lief te hebben in Jezus naam. Een eenvoudige daad van gehoorzaamheid aan de grote opdracht van Jezus “ga

dan heen en maak alle volken tot Mijn discipelen” (Matth. 29). Ben je benieuwd, of wil je ook meedoen? Scan de QR code hiernaast.

 

 

 

Wij dromen van een zo’n beweging van christenjongeren in elk Europees land. Is dat niet watgroot? Jazeker. Maar gelukkig hoeft het niet in en door onze kracht. Bid je mee?

Onze passie voor discipelschap komt ook naar voren in een boek dat Mart-Jan geschreven heeft. Het boek is bedoeld om te helpen discipelschap concreet vorm te geven. Niet dat wij de wijsheid in pacht hebben natuurlijk, maar we willen helpen. Dienen. Ben je benieuwd?

Scan de QR, ow ja, het boek is natuurlijk gratis.

 

 

Dank jullie wel voor jullie gebed en betrokkenheid

(PS: Check ook onze persoonlijke website en geef je op voor de nieuwsbrief.)

 

<< Ga terug naar “Even voorstellen”