Senioren

Senioren komen graag naar de vieringen. Zij zijn onze voorbeelden die met de hulp van de Heer onze gemeente hebben gebouwd en onderhouden. Zij hebben onze jonge generaties opgevoed met ontzag en liefde voor God en voor de Heer Jezus.

Twee keer per maand komen onze 65+ ers ‘Bij ons op de koffie’. Deze activiteit vindt op dinsdagmorgen plaats in de huiskamer van de Bron. Elkaar ontmoeten, soms luisteren naar een overdenking, soms samen zingen, soms meedoen aan een activiteit of een spel.

Uitstapje

In de zomerperiode gaan de senioren samen eropuit om een mooi stukje van Nederland te ontdekken. Met z’n allen in een bus die, als het nodig is, geschikt is voor rolstoelen. Onderweg wordt er koffie gedronken met iets lekkers erbij. De volgende stop is vaak bij een bezienswaardigheid, zoals een glasblazerij. Op de terugweg geniet men nog samen van een heerlijke maaltijd!

Gezellige middag

In het najaar komen de 65 plussers een middag bij elkaar in ons eigen gebouw om te genieten van een leuk programma. Er wordt altijd begonnen met een kopje koffie, waar meestal gebak bij geserveerd wordt. Er worden spellen gedaan of foto’s bekeken, vaak rond een bepaald thema. Aan het einde van de middag is er een heerlijke maaltijd.